tisdag 16 juni 2009

Hur hinner ni?




Oj vad länge sedan det var vi var inne här inser jag när jag läser alla andra flitiga bloggares inlägg... men HUR hinner ni?

Jaja, arbetet med huset flyter på nu igen efter en veckan paus. Råsponten är på själva huset och imorgon blir det papp och läkt.
Vi håller på att försöka hinna med att flytta ner till loftet men är inte riktigt där än. Har en alldeles ny, underbar säng som står och väntar på oss där. Jag har aldrig tyckt om den vi köpte när vi gifte oss så det skall bli underbart att nu efter snart 9 år få en ny. :)

Idag hade Emil midsommarfirande på dagis med dans runt midsommarstången. Han ställde sig i mitten av ringen framför dragspelstanten och DANSADE och dansade och dansade. Alla andra barnen dansade runt med sina föräldrar och far och morföräldrar men inte Emil inte :) Sedan när alla dansat klart gick han iväg och lekte själv, vaddå mamma, pappa och farmor? Det är roligare att köra buss! Det är ganska skönt att han är så självständig men ibland kanske han kunde vara lite mammig... eller?

1 kommentar:

  1. Oj, det händer grejer med huset! Vi åkte förbi söndagen efter bröllopet, men ni va inte "hemma" :(
    Hur man hinner blogga? Knepet är att aldrig knäppa på TV:n :) När barnen somnat blir det alltid en liten stund framför datorn här... Kanske blir annorlunda nu i och för sig när jag börjat jobba, kanske blir färre inlägg vartefter :)

    SvaraRadera